Velkommen!

Varjjat Ferie og Fritid tilbyr overnatting i Meskelv og Kiberg.

Meskelv ligger ved E75 ca. 5 km fra Varangerbotn mot Vadsø. Huset ligger idyllisk til 20 m fra fjorden. Nesseby er en liten kommune med sjøsamisk kultur. Her kan du besøke våre sjøsamiske museum, drive aktivt kultur- og naturbasert friluftsliv herunder jakt, fiske, bærplukking. Det er kun din egen fantasi som setter begrensinger.

Varjjat Ferie og Fritid er nybygd og har en hyggelig og lys atmosfære med preg av beliggenheten ved fjorden. Her kan du leie rom eller hele boligen. Huset er fullt innredet med alle fasiliteter. Badstue kan leies. Aktiviteter på sjø, i vann, lakseelver samt jakt er noen av aktivitetene som kan anbefales. Muligheter for båtutleie.

Kiberg er et lite fiskevær i Vardø kommune. Stedet har en fantastisk beliggenhet ved Varangerfjorden med et rikt fugleliv hele året. Her kan du studere fuglelivet, drive jakt og fiske eller bare nyte den fantastiske naturen. Det er kort avstand til Hamningberg, Komagvær og Hornøya.

Boligen er nyoppusset og har en hyggelig og lys atmosfære og har en beliggenhet sentralt på tettstedet med nær tilknytning til hamna og fuglelivet. Du kan leie rom eller hele boligen til moderate priser.

Fantastisk utsikt over Varangerfjorden!